Comença l’arranjament del camí de vianants i carril bici paral·lel a la B-231

L’actuació és una de les propostes guanyadores del procés de pressupostos participatius del 2018 que demanava millorar aquest camí que connecta els barris de Can Rial i Mas d’en Gall amb el centre del poble. Les obres duraran dues setmanes

El passat 23 d’abril han començat les obres per l’arranjament i millora del camí de vianants i carril bici paral·lel a la B-231 que discorre des de la rotonda de la A2 fins al barri de Can Rial. Aquesta actuació és el resultat de dues propostes presentades per dos ciutadans al procés de pressupostos participatius dut a terme l’any passat a Esparreguera. Les obres estan valorades en 40.000 euros iva inclòs, que es financen amb la partida dels comptes participatius disponible per a aquest projecte. Com a conseqüències de les actuacions, avui i demà el passeig romandrà tancat.

La intervenció té una durada prevista de dues setmanes i consistirà en asfaltar el paviment de la zona més deteriorada, un tram de 550 metres lineals comprès entre la rotonda de la A2 fins 130 metres més enllà de l’encreuament amb la carretera de Mas d’en Gall. En aquesta intersecció es repintarà la senyalització horitzontal existent i es col·locarà senyalització vertical que permeti avisar als vehicles amb antelació de l’existència del pas de vianants. També es col·locarà paviment podotàctil a les proximitats del pas que permeti l’orientació de persones cegues, alertant-los de la intersecció perquè assoleixin el seu destí de forma segura. A més, s’instal·larà un panell informatiu tipus faristol amb informació sobre els elements naturals de l’entorn i es repararan els bancs existents.

L’arranjament del camí de vianants i carril bici va ser presentat en dues propostes ciutadanes que, en conjunt, van rebre 84 vots, convertint aquesta intervenció en el quart projecte més votat dels 107 que es van presentar al procés dels pressupostos participatius. L’actuació que s’està realitzant contempla diverses de les demandes fetes per les dues persones que les van presentar, com “aprofitar la vista de la muntanya de Montserrat per fer un panell informatiu de l’entorn” o “posar senyals més visuals per als cotxes que giren a la carretera de Mas d’en Gall on se’ls avisi del pas de vianants”.

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia