Cloenda

La Xarxa Socioeducativa de la Infància i l’Adolescència-Pla Educatiu d’Entorn ha celebrat el passat dimarts 4 de juny, el plenari de final de curs 2018-2019. La trobada ha servit per posar en valor un seguit de bones pràctiques que s’estan desenvolupant a Olesa i també s’ha aprofitat per fer un repàs a les accions que s’han dut a terme aquest curs i avançar les línies de treball del proper.

El plenari s’ha celebrat a l’edifici de l’Escorxador amb l’assistència d’una cinquantena d’agents dels diferents àmbits que conformen la xarxa. Des de l’Ajuntament hi participen tècnics i tècniques dels departaments de Serveis Socials, Ensenyament, Igualtat, Sanitat, Policia Local, Esports i Mediació. També hi ha representants de centres educatius, entitats socials i també Mossos d’Esquadra o el Servei de Pediatria del CAP. En aquesta ocasió també s’han incorporat entitats olesanes com l’Associació prodiscapacitats Santa Oliva o CECSCAT.

La Xarxa de la Infància i l’Adolescència és un projecte transversal impulsat pel departament de Serveis Socials de l’Ajuntament i que es va crear l’any 2012. El curs 2016-2017 es va incorporar al Pla Educatiu Entorn i aquest ha estat el segon any de treball conjunt.

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia