Caprelous

A principis del passat estiu, un grup de joves olesans confirmaven amb entusiasme la presència de cabirols al terme d’Olesa de Montserrat mitjançant càmeres trampa. A partir d’aquesta troballa, començaren a estudiar altres zones del municipi, com ara l’entorn del riu, on també hi trobaren diverses espècies de fauna molt interessants.

Arran de l’èxit d’aquestes activitats, han decidit constituir-se com a secció dintre del Centre Muntanyenc i de Recerques Olesà. El passat 6 de febrer es va fer oficial aquesta entrada i el grup ha quedat batejat com “Capreolus: Grup de Recerca i Natura d’Olesa de Montserrat”.

Capreolus està format per nois i noies de diversos àmbits, com ara biòlegs, geòlegs i geògrafs entre d’altres, tots amb un interès comú pel seu entorn natural. El seus objectius són fer recerca, conservació i divulgació del patrimoni natural del municipi. Això inclou activitats com estudiar la fauna local mitjançant càmeres trampa, conèixer la flora i la geologia del territori, la restauració d’hàbitats naturals i l’oferta de xerrades, sortides i tallers per tota la població.

Per estar al dia de les novetats de Capreolus, pots seguir-los a Instagram, Facebook i Twitter, i si t’agradaria formar-ne part o tens qualsevol suggeriment, idea o pregunta, escriu a

grupcapreolus@gmail.com

 

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Som el teu estiu

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Farmàcies de Guàrdia