Cal Candi

El passat 14 d’abril es va presentar el projecte i obra de Cal Candi, un any després, on el Sr. Alcalde no va informar de les places d’aparcament que s’han projectat a aquest urbanització. Es creen o modifiquen només 100 places d’aparcament. Veiem un gran problema en tota el plantejament que s’ha fet referent a l’aparcament que es realitzarà. Actualment si contem els habitatges que donen directament a l’afectació de Cal Candi poden ser uns 25 habitatges al carrer Empordà i 25 habitatges al carrer Vall d’Aran. Si sumen els 250 habitatges en unifamiliars i 200 habitatges en plurifamiliars, sumen un 500 habitatges.

En el projecte que heu aprovat només hi ha 100 places d’aparcament al carrer. Creiem que això serà un gran problema.

Es fa la reflexió que a tot el barri de Les Planes hi ha aparcament a dos o en algun cas, en un costat, i actualment no hi ha problemes d’aparcament. Està clar que s’ha de reduir l’ús del cotxe però els cotxes s’han de deixar en algun lloc, els veïns de Les Planes estem acostumats a caminar per anar al centre del poble, pensem que no estem vivint en una gran metròpolis i que hi ha d’haver-hi lloc per poder aparcar al costat de casa.

Perquè no plantegeu la opció d’ús compartit del carril bici? Està clar que és per l’ús de l’institut, però per què no es deixa de 19 a 7.30 hores de dilluns a divendres i els caps de setmana, l’ús com aparcament? En Barcelona ja s’està fent, per exemple, amb carril bus.

Tenim clar que els nous habitatges tindran un aparcament, això no es del pla parcial, amb les modificacions que s’han fet en el projecte que per cert, encara no està actualitzat a la web municipal.

Per últim ens agradaria saber quan de temps es triga des de Urbanisme en respondre les instàncies als olesans; creiem que és una falta de respecte que una persona dediqui el seu temps en escriure una instància i no se li respongui.

F.G.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia