BTT

Un any més l’Open Maxxis Santa Oliva Extrem va aterrar a Olesa amb més de 400 participants a la línia de sortida per a disputar la cursa que va comptar amb tres recorreguts diferents: curt, mig i llarg. L’espectacularitat del entorn fa que cada any aquesta cursa sigui cita obligada per la gent del BTT. El tret de sortida es va donar a les 8:30 hores i l’escamot va rodar per dins del poble de forma neutralitzada guiats per la Policia Local. L’últim corredor va arribar sobre les 13:35 hores.

La Unió Ciclista Olesana va presentar catorze corredors (12 homes i 2 dones) que van fer una excel·lent cursa; hem de destacar a l’Abigail Paredes que va acabar primera a la categoria M30 i en masculí, el segon lloc en M30 pel David Soler.

Un equip de quaranta voluntaris van ajudar els participants per que no tinguessin cap contratemps i vetllar per la seguretat de tots; la feina d’aquest grup es imprescindible per poder desenvolupar aquesta prova. La junta directiva fa una valoració molt positiva de com ha anat la cursa i ja està pensant en noves idees sobre nous recorreguts.