Bravo!

El projecte Erasmus+ de l’escola Povill “Verbal Interacion” ha estat escollit per l’Agència Nacional Sueca com a exemple de bones pràctiques per a la internacionalització de l’escola.

L’escola Povill des de fa alguns anys, fomenta l’aprenentatge de llengües estrangeres entre els membres de la seva comunitat educativa (alumnes i professors) i organitza diferents esdeveniments per tal de normalitzar l’ús de la llengua estrangera anglesa en diversos projectes.

Aquest nou projecte, anomenat “Verbal Interaction”, s’ha gestat des del Departament de Llengües estrangeres de secundària, però hi haurà també diferents actuacions des de l’etapa d’educació infantil i primària. Es tracta d’un projecte que potencia mètodes i activitats innovadores en l’àmbit de les llengües estrangeres a fi de millorar el llenguatge i l’expressió oral dins i fora de les aules. Per això, junt amb l’escola internacional sueca Internationella Engelska Skolan de Vasteras, comencen aquest nou projecte que durarà 2 anys i on es realitzaran diferents activitats simultàniament o cooperativament a totes dues escoles.

 

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Som el teu estiu

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Farmàcies de Guàrdia