Bloc Olesà

Miquel Riera ha estat designat candidat a l’alcaldia d’Olesa en representació  del Bloc Olesà. Riera ha format part dels grups de suport i de les candidatures del Bloc Olesà des de la seva fundació l’any 2003. Arquitecte tècnic de formació i postgrau en Eficiència Energètica i en Enginyeria de l’Edificació, en el darrer mandat, des de 2015, ha estat membre de l’equip de govern amb competències sectorials en matèria d’urbanisme i com a cinquè tinent d’alcalde, dirigint una indiscutible millora en el paisatge urbà amb un esforç tècnic i econòmic del qual també han participat els seus companys de govern.

Dels darrers vuit anys de gestió municipal —marcats per un context de greu crisi econòmica i institucional a Catalunya i Espanya— el candidat destaca el treball centrat sobretot en el servei i atenció a les persones, especialment les més vulnerables; la tenacitat per millorar l’espai públic i recuperar el patrimoni local; i l’esforç per sanejar les finances municipals.

La gestió pública d’Olesa ha experimentat un canvi qualitatiu en els dos darrers mandats i això s’ha traduït en diversos reconeixements d’institucions de prestigi. Només en els darrers dos mesos el municipi ha obtingut quatre guardons d’especial significació: el segell de qualitat màxima i transparència a la pàgina web municipal, per cinquè any consecutiu, atorgat per la Universitat Autònoma de Barcelona; el tercer premi de l’Administració Oberta de Catalunya per la implantació de l’administració digital; el Certificat de bona pràctica sobre innovació democràtica i govern local, concedit per la Federació de Municipis de Catalunya i la Fundació Pi i Sunyer; i el projecte Fem Salut Olesa ha estat premiat per l’Agència de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya.

Però encara queda molta feina a fer i moltes expectatives dels ciutadans a què donar resposta. Per aquest motiu el candidat Miquel Riera vol completar la feina de govern que el seu grup ha desenvolupat en els darrers anys, juntament amb l’equip que està conformant. Aprovar definitivament el POUM és una prioritat per consolidar el teixit industrial i aprofitar l’oportunitat que suposa la propera obertura del quart cinturó. També cal continuar projectes tan importants com l’avinguda Francesc Macià, cal Puigjaner, la plaça del doctor Fleming… i desenvolupar plans d’inversions per tots els barris que solucionin dèficits històrics i suposin una millora pel conjunt del municipi.

Bloc Olesà

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia