Assemblea de la CMO

El passat dijous 26 d’abril la CMO va celebrar la seva Assemblea General Ordinària a la sala d’actes de la cooperativa. L’inici va comptar amb l’emotiu i sentit record a Jaume Morera, membre del Consell Rector des del 2011, mort recentment. L’assemblea va acordar posar el seu nom a l’Arxiu Històric de l’entitat i també es va anunciar la publicació del llibre sobre els 150 anys que Morera estava fent.

Seguint l’ordre del dia, durant l’assemblea es van aprovar per una àmplia majoria tots els punts sotmesos a votació com van ser l’Informe de Gestió, Comptes Anuals, Memòria o Balanç Social, tots corresponents a 2017. També es van aprovar el Pressupost FEPC 2018 amb què es desenvoluparà l’activitat de la cooperativa i el Fons Social 2018 per donar suport a projectes i entitats socials. També es va informar de les ajudes (21.000 €) per difondre el cooperativisme i fer accions de formació  de l’Economia Social, provinents de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat.

Un altre dels moments importants de l’assemblea va ser l’anunci dels actes per commemorar els 150 anys de la cooperativa. El primer acte arribarà el 10 de juny, amb un oferiment d’una llàntia a Santa Oliva. El gruix d’actes de l’aniversari es concentrarà a finals d’any. Al novembre es presentarà el llibre commemoratiu dels 150 anys; durant el mes de desembre s’inaugurarà la remodelació de la font de la Plaça de les Fonts; l’1 de desembre es celebrarà l’acte institucional de l’aniversari al Casal Catequístic; el 15 de desembre, la Passió acollirà el concert de l’Orquestra Simfònica del Vallès; i durant tot el mes de març de 2019, a la Casa de Cultura, els olesans podran veure una exposició dels 150 anys.

El Consell Rector de la cooperativa va informar també sobre qüestions destacades com la distinció de l’Associació dels Amics de l’Aigua a la CMO en els darrers Premis de l’Aigua, l’Avanç Pla del projecte de les Vies Blaves i l’estat del Contenciós Administratiu de la CMO amb l’Ajuntament sobre el ‘Camí del Riu’.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia