Armariets

Dins de les diferents activitats i actes que van formar part de la setmana de la lectura a Olesa, des de l’IFE (Itinerari Formatiu Específic) de l’institut Daniel Blanxart hem construït tres armaris en forma de caseta que serviran per allotjar llibres. El procés ha estat el següent: en primer lloc hem seleccionat el disseny entre les diferents possibilitats que hem trobat per Internet. Hem optat per un model senzill, tot i que hem fet algunes modificacions, com veureu al final.

El següent pas ha estat establir les mesures i obtenir els materials. La brigada de l’Ajuntament ens ha proporcionat la fusta (ja tallada en funció de les mesures que els hem donat) i els peus metàl·lics. El grup IFE3 ha anat a buscar els materials a la nau de la brigada en el polígon de La Flora.

Ja amb els materials al nostre espai, els hem separat en tres blocs, corresponents als tres futurs armaris, i hem començat per polir bé totes les fustes. Paral·lelament, vem anar pintant els peus metàl·lics que subjectaran els armaris al terra. Amb l’estructura principal ja acabada, hem d’instal·lar les portes. Per fer-ho, primer tallarem el

plàstic transparent que anirà a la porta, el fixem i col·loquem les frontisses. Amb les diferents parts ja acabades, fixem les casetes als peus metàl·lics i ja tenim els armaris preparats per a la seva instal·lació al municipi. Esperem que en gaudiu!!!

Alumnat IFE Auxiliar en manteniment

d’instal·lacions esportives

 

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia