Alzheimer

L’Associació de Familiars de Persones amb Alzheimer i altres demències del Baix Llobregat proposa un taller monogràfic amb una durada d’11 sessions, fins a l’1 de desembre, els dilluns, dimecres i divendres, de 17 a 19:30 hores, a Cal Rapissa i al Saló de Plens de l’Ajuntament. El passat 8 de novembre va començar la primera de les sessions, però encara ets a temps per apuntar-t’hi al taller sencer o a les sessions que t’interessen.

L’activitat està adreçada a familiars de persones afectades, professionals d’atenció domiciliària i geriàtrica i altres professionals. Contingut: la malaltia de l’Alzheimer: diagnòstic, fases i tractament. Intervenció cognitiva amb malalts/es d’Alzheimer. Aplicació de les noves tecnologies. La risoteràpia amb els malalts/es i pels seus familiars. Patologia intercurrent. Prevenció de problemes en malalts/es enllitats. Nafres, cures, mobilitzacions. Estratègies psicològiques que ajuden el malalt i la família. Preparació per al dol i grups de dol. Reaccions emocionals. Grups de suport emocional. Recursos per a malalts i familiars. Llei de promoció de l’autonomia personal i atenció a les persones en situació de dependència. Transferències i higiene postural en el cuidador/a. Tècniques de relaxació i antiestrès. Aspectes legals: incapacitació, tutela, herència i testament vital. Nutrició en persones amb demència. La problemàtica familiar. El paper de les associacions de familiars. Maltractament i Bon tracte.

Per a més informació i inscripcions: d.olesam@afabaix.org i el formulari online està a: https://forms.gle/VKXzZjFh7xRBAAYu6

 

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia