Accessibilitat

L’Ajuntament ha signat un acord de col·laboració amb la Fundació Mutua de Propietarios per impulsar el projecte “Per una Olesa més accessible”, que té com a objectiu l’elaboració d’un mapa d’accessibilitat que permeti identificar les barreres arquitectòniques dels edificis d’habitatges que hi ha al municipi i així impulsar accions per solucionar aquestes mancances.

Per poder fer aquest test de l’estat d’accessibilitat del seu edifici, només cal descarregar l’aplicació per a mòbil “Zero barreras” de la Fundación Mutua de Propietarios. Aquesta aplicació ajuda a valorar de manera senzilla els elements comuns d’un edifici i detectar quines són les barreres arquitectòniques a les quals s’ha d’enfrontar una persona amb mobilitat reduïda per accedir a la seva finca.

Amb les dades obtingudes, l’Ajuntament d’Olesa i la Fundació Mutua de Propietarios podran establir quin és l’índex d’accessibilitat dels edificis d’habitatges del municipi, que alhora serà la base d’una proposta d’alternatives tècniques de caràcter general per solucionar les principals deficiències detectades en matèria d’accessibilitat.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia