A la recerca….

L’Ajuntament, amb el suport econòmic de l’empresa Kao Corporation, ha convocat una nova Edició dels Premis de Recerca Vila d’Olesa; del Batec Jove per a treballs de recerca de Batxillerat i projectes de Cicle Formatiu de Grau Mitjà i Superior; i del Premi de Recerca de Perspectiva de Gènere.

Els treballs (en qualsevol de les diferents modalitats i categories) s’han de lliurar presencialment o telemàticament a l’Ajuntament abans del 24 de febrer.

El Premi Recerca Vila d’Olesa consta de dues modalitats adultes: la Ciència Oberta, per a treballs científics de doctorat, de fi de màster o publicacions relacionats explícitament amb un tema olesà o d’interès olesà; i el la categoria Impulsa, per a treballs fets per un olesà o una olesana en qualsevol àmbit de la ciència.

Pel que fa a la convocatòria de la 28ena edició del Premi Batec Jove, que també compta amb el patrocini d’Olesa Ateneu, el premi s’adreça a l’alumnat de Batxillerat i de Cicles Formatius de grau mitjà i superiors dels centres escolars olesans. També s’accepten treballs d’alumnes d’Olesa que estudiïn fora de la vila o bé de joves provinents d’altres centres d’estudi externs a l’àmbit local que hagin destacat en treballs de recerca amb temàtica d’interès olesà.

També es convoca el Premi de Recerca amb Perspectiva de Gènere que ja va per la 4a edició. Té 2 categories: adults i juvenils. Aquest guardó pretén impulsar els treballs de recerca de l’alumnat olesà i els treballs realitzats per un olesà/-na en l’entorn universitari amb continguts vinculats amb les aportacions de les dones en diferències temàtiques al llarg de la història, aportacions i recerques entorn el gènere, la violència masclista, les diferents corrents del feminisme i/o la diversitat sexual i la història del col·lectiu LGTBIQ+.

La convocatòria dels premis d’aquest 2023 inclou també la Menció Passionarium —que vincula el Centre d’Estudis Passionarium als Premis de Recerca Vila d’Olesa—, als treballs presentats al Premi Recerca Vila d’Olesa en modalitat de Ciència Oberta o Premi Batec Jove Vila d’Olesa quan un treball destaqui per la vàlua de la recerca en l’àmbit del fenomen passionístic.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia