28 habitatges

El passat 22 de març s’ha fet l’acte oficial d’inici de les obres de construcció d’una promoció de 28 habitatges de lloguer assequible en un terreny municipal ubicat al carrer de la Indústria, darrera la residència Santa Oliva. Aquesta promoció és possible gràcies a la subvenció de 600.000 € aconseguida per l’Ajuntament provinent dels fons europeus NextGenerationEU, dels quals només 35 municipis de tot Catalunya van ser-ne adjudicataris. Aconseguit l’ajut i després de la convocatòria d’un concurs obert, l’Ajuntament va adjudicar el projecte a la Fundació Salas, una entitat sense ànim de lucre que forma part de la coordinadora de fundacions d’habitatge social Cohabitac.

El solar de 1.584 m2 és de propietat municipal i l’Ajuntament el cedeix a la Fundació Salas per un període de 75 anys i amb l’adjudicació, la fundació es compromet a construir i gestionar un edifici “amb 28 habitatges i destinar-lo a lloguer protegit, amb reserva del 25% dels habitatges per a gent jove i un 25% més per gent gran”.

Aquest no és l’únic projecte de promocions de pisos de lloguer assequible que ha impulsat l’Ajuntament gràcies a la cessió de terrenys municipals. L’Incasòl ja disposa del projecte executiu i està a punt de licitar la construcció de 33 habitatges de lloguer protegit en uns solars també del carrer de la Indústria. La promoció és possible arran el conveni signat entre l’Ajuntament d’Olesa i l’Incasòl el 2021. Es preveu que la construcció tingui un cost de 3,7 milions d’euros.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Alimentació

Farmàcies de Guàrdia