Nou projecte

Nou projecte

Aquest estiu, el grup Capreolus en col·laboració amb l’Ajuntament ha posat en marxa el primer projecte obert a tota la població per restaurar la vegetació de ribera a Olesa de Montserrat.  Aquest projecte, batejat amb el nom de “Fot-li canya a la canya” consisteix a trepitjar els brots de canya americana per tal que la vegetació autòctona pugui créixer i regenerar el bosc de ribera.

La canya americana és una espècie invasora que creix al bosc de ribera, és a dir, a les vores del riu. Està molt ben adaptada a aquest entorn i competeix molt fortament pels recursos amb les espècies autòctones. Per aquest motiu, entre d’altres, cal que s’eliminin o es debilitin els brots de canya americana per afavorir el creixement d’aquestes espècies d’interès.

El grup Capreolus convida la població a trepitjar els brots de canya dels voltants del riu seguint les indicacions que es troben a les xarxes socials del grup (@capreolus_grnom a Instagram, Facebook i Twitter) o bé escanejant el codi QR dels cartells que es troben al llarg del camí del riu arribant-hi del nou accés del costat del cementiri antic.

T’hi animes? Busca’ns a les xarxes socials o contacta’ns a ​grupcapreolus@gmail.com si tens ganes de saber tots els detalls d’aquest projecte o participar a les sortides que farem properament! Aquest estiu, trepitgem per donar un cop de mà al nostre entorn!

 

Grup Capreolus

Compartir:

Mės notícies

Deixa el teu comentari

La teva adreça electrónica no será publicada. Els camps obligatoris estan marcats amb

Compartir: