Llac

Llac

Des del PSC d’Olesa de Montserrat ens sumem a la indignació general per la mala gestió del llac que, tot i la inversió feta i que les obres estan a mig fer, encara planteja problemes derivats del seu sanejament.

Tenint en compte l’experiència acumulada, creiem que en l’equip de govern ha faltat previsió vers aquest fet, convertint el llac, especialment a l’estiu, en una font de mosquits i brutícia.

Si bé, és veritat, que moltes vegades els partits polítics hem de prendre algunes decisions que són desagradables I no gaire populars, però el que no és pot tolerar són actuacions que tenen un impacte negatiu sense haver cercat solucions positives.

És evident, que a nivell global estem al davant d’un canvi de paradigma , hem viscut ancorats en la destrucció i el detriment del nostre entorn i, això, afortunadament està començant a canviar.

Per això ens adherim a aquesta transformació del pensament, apropant-nos a totes aquelles ciutadanes i ciutadans, i a aquestes entitats que van pel davant de nosaltres, dels partits polítics, ensenyant-nos aquests nous camins i aquestes noves oportunitats de fer alguna cosa, de fer-les diferents. Des del PSC d’Olesa de Montserrat ens unim al canvi.

Agrupació Local PSC Olesa de Montserrat

Compartir:

Mės notícies

Deixa el teu comentari

La teva adreça electrónica no será publicada. Els camps obligatoris estan marcats amb

Compartir: