Gràcies

Gràcies

Volia agrair a les 154 persones que el passat 26 d’octubre us vau apropar a l’Escorxador a la primera “Ladies Night”, nit de comèdia femenina i feminista que es feia a Olesa.

Gràcies per tot el vostre caliu, per la vostra complicitat, pels vostres riures. Va ser una de les millors nits de la meva vida. Ni en els millors dels meus somnis m’ho hauria imaginat. Va ser una nit inoblidable per a mi.

Volia donar gràcies a l’Ajuntament, pel suport incondicional des de que els hi vaig plantejar la idea, en especial a la Eli i en Daniel, per tenir sempre temps per mi i per fer les coses fàcils.

Tot plegat era un repte per a mi. Jugava a casa  i tenia el paper més difícil, mostrar el meu personatge; mostrar-me humana, vulnerable, esbojarrada…. permetre’m ser jo mateixa davant de gent que em  coneix. Alguns amics de sempre, altres coneguts del poble, altres que no m’havien vist mai. Una cosa menys a la llista de coses pendents per a fer.

Hi ha moments que l’ànima demana sortir de la zona de confort, i crec que començo a tenir una segona residència allà. Què avorrida seria la vida sinó!

Gràcies a tots per fer me feliç fent el que més feliç em fa, que és fer riure la gent. Visca la comèdia !

Mireia Martin (“La Crazy”)

 

Compartir:

Mės notícies

Deixa el teu comentari

La teva adreça electrónica no será publicada. Els camps obligatoris estan marcats amb

Classificats

Últimes notícies

Compartir: