Fins al 7 de novembre

Fins al 7 de novembre

Aquesta és la data límit per als veïns i veïnes que vulguin sol·licitar subvencions per a la rehabilitació d’habitatges al Nucli Antic, dins del marc de la Llei de Barris.

Aquesta nova convocatòria té efectes retroactius, de manera que la poden sol·licitar tots aquells veïns i veïnes que han fet obres als darrers 9 anys. El regidor d’Obres i Edificació, Miquel Riera, explica que “aquesta convocatòria es va fer al desembre i es van tramitar ajuts per un import de 60.000 euros. Ara s’obre aquesta segona convocatòria perquè tots aquells que no es van poden acollir aleshores per manca de documentació, ho puguin fer ara” i recorda que “no cal engegar i completar l’obra aquest 2018 ja que té efectes retroactius i es poden demanar ajuts per obres executades des del 2010”.

La subvenció va destinada a actuacions en l’estructura, façanes, cobertes i millora d’aïllament tèrmic. Pot cobrir fins el 30% del cost de l’obra, amb un topall de 6 mil euros per cadascuna d’aquestes actuacions, i fins a 24 mil euros per a una rehabilitació integral.

Els habitatges que es poden acollir a aquestes subvencions són els que estan a la zona d’actuació de la Llei de Barris, és a dir, des de la riera de Can Llimona a la riera de Can Carreras i acabant al sud amb el carrer Anselm Clavé i al nord amb el carrer Santa Oliva, el que representa el 90% dels habitatges del Nucli Antic.

  1. Per qualsevol dubte en relació a aquestes subvencions de rehabilitació d’edificis, es pot contactar per telèfon amb l’Oficina del Projecte del Nucli Antic de l’Ajuntament, al 93 778 00 50, els matins de dilluns a divendres i els dijous a la tarda.
Compartir:

Mės notícies

Deixa el teu comentari

La teva adreça electrónica no será publicada. Els camps obligatoris estan marcats amb

Compartir: