Aprovat!

Aprovat!

El Ple de l’Ajuntament d’Olesa ha aprovat el pressupost municipal per al 2019, que ascendeix a 21,1 milions d’euros (exactament 21.143.479 €), dels quals 1.187.000 euros es destinaran a inversions.

La regidora d’Hisenda, Anna Flores, va explicar que quant a les despeses,  “l’objectiu ha estat destinar la màxima despesa possible al servei a les persones, a través de polítiques públiques en àrees com medi natural, espai públic, habitatge, cultura, educació, esports, joventut, festes, salut pública i consum, igualtat, participació ciutadana i especialment Benestar Social”.

Una de les partides de despesa més important és la destinada a Personal, que ascendeix a 8,3 milions d’euros, que segons l’alcaldessa, Pilar Puimedon, suposa un augment d’un 2,5%, respecte al 2018.

El pressupost s’ha aprovat amb el vot favorable de l’Equip de Govern del Bloc Olesà, el vot contrari d’ERC i l’abstenció de la resta de grups de l’oposició (PSC, PDeCAT-Demòcrates, Movem Olesa i PP). Si voleu consultar el resum del debat, ho podeu fer a la web municipal.

Compartir:

Mės notícies

Deixa el teu comentari

La teva adreça electrónica no será publicada. Els camps obligatoris estan marcats amb

Classificats

Últimes notícies

Compartir: