Rutes

El passat 15 de gener, l’olesà David Muñoz Redondo va organitzar una ruta a cavall per l’AMAC (Associació de marxes a cavall de Catalunya), amb uns 40 cavalls que van estar voltant per les muntanyes d’Olesa. En David és un apassionant de la natura i els animals, porta tota la vida a Olesa amb cavalls. És director d’una de les hípiques més grans de Catalunya, i formador de guies en turisme eqüestre.

En el mes de febrer la revista hípica catalana va publicar la ruta programada pel nostre jove Olesa, donant a conèixer les nostres muntanyes i fomentant el turisme eqüestre pel nostre poble. En David, vol deixar constància de què tenim un poble amb unes muntanyes i vistes a la muntanya de Montserrat espectaculars, i sobretot vol agrair i reconèixer un olesà molt estimat pel poble d’Olesa, en Mingo, que els va acompanyar durant tota la ruta captant amb la seva càmera fotogràfica.

La ruta es va iniciar a la zona del Daina, passant per Can Llimona fins a Sant Pere Sacama, una capella del segles X-XI dedicada a Sant Pere apòstol, construïda sobre uns rocs a l’extrem nord-est del terme municipal d’Olesa, en un punt culminant de la serra que separa el Baix Llobregat del Vallès Occidental.

De Sant Pere Sacama van agafar el corriol fins a la Masia de Puigventós (segles XIII-XIV) pràcticament enderrocada. De Puigventós van anar cap al Mirador del Coll de les Espases, on la parada era obligatòria per les espectaculars i immillorables vistes de la muntanya de Montserrat. Un cop al mirador, van prendre la ruta cap al punt de sortida, vorejant les muntanyes olesanes i gaudint de les vistes al riu Llobregat, la Puda i de la nostra vila.

Pot ser que et trobis amb en David, el jove cowboy olesà per les muntanyes d’Olesa a sobre o a baix del cavall, sense cadira ni ferro a la boca del cavall; els seus dos acompanyants són un poni i un ruc, inseparables del seu cavall que l’acompanyen en totes les excursions.

En David ha creat una activitat anomenada Contact Poni, una manera de descobrir el món del cavall/poni des dels valors com; la tolerància, el respecte, la cooperació, la creativitat… una manera de conèixer el món del cavall des de l’amor, sense pressió, sense judicis, observant, portant a terme l’escolta activa…

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Triatlón

El polaco que no puede parar

Bàsquet

Farmàcies de Guàrdia