Fertilitat

Sóc Mireia, auxiliar d’infermeria i nascuda a Olesa. El passat 4 de juny es va commemorar el Dia de la Fertilitat i crec que hem de donar més visibilitat i no tenir tants tabús.

Després de buscar ser mare des de 2012 i de fer més de 15 intents en centres de reproducció assistida, vaig aconseguir ser-ho gràcies als òvuls d’una donant de 23 anys.

En tot aquest temps m’he format com a tècnic ecografista el que m’ha permès treballar en diferents centres de reproducció assistida, així que he pogut conèixer la infertilitat com a treballadora i com a pacient. Treballar en aquests centres és gratificant i dur a la vegada, ja que recordes el passat. Moltes persones ho fan en secret, no expliquen que porten lligadura de trompes, altres venen amb permís (amics) per portar esperma (no es pot), noies sense parella, lesbianes, etcètera… és un procés dur que ningú hauria de passar-ho, sol.

Fa falta que la ciutadania entengui que ser mare es un desitjo i frases del tipus “Jo hem vaig quedar a la primera”, “Alguna cosa no fas bé”, “Això és perquè ets gran” o “Si els òvuls/semen d’una altre persona no serà el teu fill” no ajuden gaire; hauríem d’empatitzar i pensar que un dia el nostre germà, la nostra filla podria passar per aquesta situació.

Tot això ens va fer reflexionar al meu marit i a mi i vem decidir crear un grup de Whatsapp on poder compartir experiències i coneixements, un blog on explicar tractaments, estudis i un canal de Youtube onf faig vídeos explicatius. Per últim, hem creat tres clíniques de salut de la dona en general (Myrepro, en Madrid, Gavà i Bonanova) formades per un equip multidisciplinari on tractem reproducció assistida, gineco-estètica regenerativa i moltes coses més.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Farmàcies de Guàrdia