Gimnàstica

El passat cap de setmana de l’1 i 2 de juny es va celebrar a Rubí el Campionat de Catalunya de gimnàstica artística de les categories de Base femenina i de totes les categories de la gimnàstica artística masculina. Al Campionat de Catalunya de gimnàstica artística femenina han convocat a les vint millors gimnastes, de les tres fases prèvies, de cada categoria.

El Club Gimnàstica Olesa va participar amb un total de vint-i-nou gimnastes, vint-i-cinc gimnastes en la femenina i quatre en masculina.

En la categoria Base 1 Grans, la Laia Granados va pujar al podi en la classificació general i es proclamà sotscampiona de Catalunya a paral·leles asimètriques i va guanyar la medalla de bronze en l’aparell de salt.

La Graziele Soares, categoria Base 4 Mitjanes, es proclamà Campiona de Catalunya en l’aparell de barra d’equilibris i aconseguí un bronze en l’aparell de salt. En la classificació general, va finalitzar a la 5a posició.

La Paula Salguero, Base 5 Petites, es proclamà Campiona de Catalunya de la categoria, i a més es proclamà Campiona de Catalunya de barra d’equilibris, Subcampiona de Catalunya a salt de poltre i aconseguí el bronze a paral·leles asimètriques i terra.

En la categoria Base 6 Petites, la Mia Rodríguez es va proclamar Campiona de Catalunya de la categoria. A més a més, aconseguí la medalla de bronze als aparells de barra d’equilibris i terra.

En la categoria Base 8 Petites, la Jana Sanz es va fer amb el bronze en l’aparell de barra d’equilibris, finalitzant la competició en desena posició.

En la categoria Base 8 Grans, l’Elsa Rodríguez es va fer amb el bronze en la classificació individual.

Pel que fa a la gimnàstica artística masculina, ens van representar quatre gimnastes. En la categoria Promogym 3, Aitor Sanz va quedar setè i Gerard Martínez vintè, mentre que en la categoria Promogym 1, l’Arnau Guirado va ser divuitè i Gareth Martínez trenta-quatrè. L’Arnau Guirado, va aconseguir el títol de Campió de Catalunya de terra d’aquesta categoria.

Volem felicitar a tots els gimnastes del Club Gimnàstica Olesa que han participat, tant els ja esmentats com els que s’han classificat per al Campionat de Catalunya: Naya Cortijo (Base 1 Petites), Emma Ortega i Natàlia Ràvago (Base 1 Grans), Alejandra Fernandez (Base 2 Petites), Ona Agustí, Anna Esquerdo i Lucía Picón Base 3 Grans), Laura Navarro i Sara Fernández (Base 4 Mitjanes), Berta Cumplido, Núria Lebron (Vigym) i Júlia Riu (Base 6 Petites), Karen Garcia, Maria Gómez, Irene Muñoz i Jana Rodríguez (Base 6 Grans), Yaiza Carrasco, Noa Núñez i Aina Rodríguez (Base 8 Grans). Enhorabona! Heu fet una gran temporada!