Trobada per a mares i pares

Trobada per a mares i pares

L’Ajuntament ha organitzat novament un espai de trobada setmanal entre mares i pares amb infants de 2 a 5 anys batejat com a “Cafè en família”. En aquest espai de trobada, que és gratuït, les famílies estaran acompanyades per professionals vinculats als camps de la psicologia, la salut i l’àmbit socioeducatiu, amb l’objectiu que puguin compartir experiències en relació amb la maternitat i paternitat. “Cafè en família” és organitzat pel grup de treball per a la Petita Infància de la Xarxa Socioeducativa d’Infància i Adolescència–Pla educatiu d’entorn (format per les llars d’infants, el Servei de Pediatria del CAP Olesa, el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç de Martorell i l’Ajuntament).

L’objectiu de les trobades setmanals del “Cafè en família” és que mares i pares puguin compartir experiències amb la intenció d’afavorir els vincles sans amb els infants, alhora que adquirir estratègies educatives des d’una vessant cooperativa i participativa.

moment.

Aquestes trobades-esmorzar es faran setmanalment a la Llar d’Infants Taitom, els dimarts de 9:15 h a 11:00 hores, entre el 10 de març i el 12 de maig. Pares i mares poden assistir amb els seus fills i filles, ja que hi haurà servei d’acollida per als infants.

 

Compartir:

Mės notícies

Deixa el teu comentari

La teva adreça electrónica no será publicada. Els camps obligatoris estan marcats amb

Compartir: