Projecte “Mitjans de comunicació”

Projecte “Mitjans de comunicació”

Aquest curs, els alumnes de 6è de l’escola Josep Ferrà i Esteva, hem fet el projecte interdisciplinari sobre els mitjans de comunicació i ens hem centrat en televisió, ràdio i premsa.

Vam fer una visita a les instal·lacions de TV3 per conèixer quins professionals i quins espais són necessaris per a desenvolupar els programes i les notícies. A banda de buscar molta informació i preparar diferents lapbooks, hem gaudit de la visita de dues professionals olesanes del món de la comunicació, que ens han ajudat a entendre més bé com es treballa a la ràdio i a la premsa.

Per una banda, la Montse Farré, dissenyadora gràfica i maquetadora del periòdic local 08640, que ens va explicar com es distribueixen les notícies en un diari, què cal tenir en compte, quines estratègies cal seguir…i moltes coses més! I per l’altra banda, l’Anna Casado, responsable de Comunicació de l’Ajuntament, que ens va explicar la seva experiència a la ràdio, a partir  de la creació d’una notícia per un informatiu.

El recull de totes les activitats que hem fet està plasmat a l’exposició del projecte Mitjans de Comunicació que hem presentat a la nostra escola. Estem molt agraïts a la Montse i a l’Anna per la seva col·laboració, vam passar una bona estona i també vam aprendre molt!

Grup d’alumnes de 6è de l’escola Ferrà

Compartir:

Mės notícies

Deixa el teu comentari

La teva adreça electrónica no será publicada. Els camps obligatoris estan marcats amb

Compartir: