Premis Sant Jordi

Premis Sant Jordi

L’escenari del Parc Municipal ha acollit el lliurament del 26è Premi Sant Jordi infantil i juvenil de conte i narració breu en català, un esdeveniment que ha estat seguit per centenars de famílies. S’han presentat un total de 105 obres d’alumnat de tots els centres educatius de primària i de secundària d’Olesa.

Els guanyadors i les guanyadores de les diferents categories van rebre de mans de l’alcaldessa i regidora d’Ensenyament, Pilar Puimedon, i dels directors i directores dels diferents centres educatius, un trofeu i un val per a un lot de llibres. Tots els i les finalistes també van rebre un xec-regal i un diploma acreditatiu.

Com és habitual, el premi Sant Jordi es va dividir en diferents categories. A la categoria A, per a nens i nenes de primer i segon d’educació primària, el primer premi va ser per a Elisabet Campmany Serra, de 6 anys, pel conte “El primer tresor de la Marina”, i el segon premi per a Joan Parcerisas Vivas, de 7 anys, pel conte “El paisatge de la nit”.

A la categoria B, per a l’alumnat de tercer i quart curs de primària, el primer premi va ser per a Laia Mills Domènech, de 8 anys, pel conte “El mitjó desaparellat”, i el segon per a Anna Garcia Puig, de 10 anys, pel conte “L’eruga A, E, I, O, U”.

A la categoria C, per a estudiants de cinquè i sisè de primària, el premi se’l va endur Karla Enríquez Carrasco, d’11 anys, pel conte “La lluna amiga”, i el segon premi per a Gabriel Cara Abad, també d’11 anys, pel conte “Un dia de pel·lícula”.

A la categoria D, per a l’alumnat de primer i segon d’ESO, el primer premi va ser per a Clara Voltas Viñals, de 13 anys, pel conte “La realitat supera la ficció”, i el segon premi per a Federic Mallofré Vela, de 12 anys, pel conte “Camí del Pla”.

Finalment, i a la categoria E, per a joves que cursen tercer i quart d’ESO, el primer premi va ser per a Clàudia Piñero Rodríguez de 15 anys, pel conte “Diferent”; i el segon premi per a Eva Díaz Rodríguez, de 14 anys, per “La societat dels homes cocodril”.

La resta de participants també van obtenir un diploma acreditaiu de la seva participació al certamen.

Compartir:

Mės notícies

Deixa el teu comentari

La teva adreça electrónica no será publicada. Els camps obligatoris estan marcats amb

Compartir: