Pinta La Marató

Pinta La Marató

L’escola Daina-Isard ha guanyat el concurs “Pinta La Marató” del 2019. L’obra que van crear ha estat seleccionada pel jurat entre 358 propostes de 146 centres d’educació secundària.

El jurat ha destacat el valor pictòric dels treballs dels alumnes de 4t d’ESO de l’escola Daina-Isard i ha considerat que es tracta d’una obra senzilla, però amb un missatge molt colpidor. El cartell guanyador està format per una munió de lletres «m» minúscules –de diferents formes i aspectes– que s’apleguen per formar una gran «M» majúscula. Una lletra que juga amb tres paraules clau de l’edició d’aquest any: malaltia, minoria i majoria. I totes amb La Marató com a nexe d’unió. «Som davant d’un poema visual», ha destacat el jurat.

Un total de 146 centres educatius de tot Catalunya han participat en aquesta edició del concurs, amb la presentació de 358 propostes, que es poden visitar en aquesta galeria.

El jurat del concurs Pinta La Marató del 2019 ha estat format per Roser Capdevila, il·lustradora; Joan Pere Viladecans, pintor; Pilarín Bayés, il·lustradora; Pilar Giró, directora artística de l’Espai Carmen Thyssen; Marc Viñas, subdirector general de Cooperació Social i Voluntariat del Departament d’Afers Socials; Marta Mas, fotògrafa del llibre de La Marató, Paulí Subirà, codirector del programa La Marató de TV3; Laia Servera, editora i presentadora de l’InfoK, i Lluís Bernabé, director de la Fundació La Marató.

Compartir:

Mės notícies

Deixa el teu comentari

La teva adreça electrónica no será publicada. Els camps obligatoris estan marcats amb

Compartir: