Editorial

Editorial

Aquests dies no hi ha res més desactualitzat que una notícia recent … fase 0, fase 0,5, d’aquí a poc la fase 1 i la 2 … És difícil oferir un periòdic mensual juntament amb el vertigen informatiu. Però aquí estem. Mitjançant les xarxes socials (Instagram, Facebook i Twitter) mantenim la quotidianitat amb vosaltres, però també considerem necessari publicar el 08640 de sempre, encara que a mitjans de mes, i en digital, obligats per les circumstàncies.

Hem modificat el suport: en lloc de fullejar el diari, es podran fer clics per passar les pàgines; en lloc de marcar amb un boli alguna cosa del nostre interès, el apuntarem a part, li farem una captura de pantalla o li farem una foto; i en lloc de retallar una informació i enganxar-la a la porta de la nevera, farem un recordatori a l’agenda del mòbil.

Signes dels nous temps i senyals dels nous escenaris que s’imposen per aquests dies. A partir d’ara, comerços que tornen a obrir, empreses que reprenen l’activitat, entitats que tornen a planificar, mentre l’ajuntament es reinventa constantment per estar a l’alçada de les necessitats de la població.

Davant de tota aquesta situació, hem apostat per donar suport al comerç de proximitat i intentar enfortir el teixit de botigues i empreses d’Olesa de Montserrat, oferint-los un espai gratuït de publicitat a tots aquells que ho hagin valorat positivament. Aquesta és la nostra proposta i ens sentim orgullosos de poder aportar el nostre petit gra de sorra en aquests moments tan inusuals i incerts.

Bona lectura d’aquesta edició… Força i salut!

NdelaR: La informació canvia dia a dia, s’actualitzen dades, es modifiquen situacions, comencen iniciatives i algunes semblen antigues… Per tot això, us comuniquem que la data de tancament d’aquesta edició va ser el dilluns 18 de maig.

Compartir:

Mės notícies

Deixa el teu comentari

La teva adreça electrónica no será publicada. Els camps obligatoris estan marcats amb

Classificats

Últimes notícies

Compartir: