Concurs

Concurs

Els Ajuntaments d’Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires, a través dels seus Departaments de Promoció Econòmica, han obert la convocatòria del 10è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord, convocat pel programa “Fem Xarxa, Fem Empresa”.

Fins el divendres 4 d’octubre estarà obert el termini per inscriure-s’hi. El concurs que té cinc categories, busca també augmentar la projecció externa dels serveis d’assessorament i acompanyament als projectes empresarials, incrementar el nombre d’usuaris dels serveis a les empreses per la publicitat que suposen aquests tipus d’accions aconseguint alhora una major implicació dels agents econòmics amb els serveis municipals.

En aquesta nova edició dels premis es proposen cinc categories diferents: Millor empresa en creació de llocs de treball, Millor empresa en el sector comerç, Millor empresa en el sector serveis, Millor parada de mercat i Millor idea jove de negoci.

Compartir:

Mės notícies

Deixa el teu comentari

La teva adreça electrónica no será publicada. Els camps obligatoris estan marcats amb

Classificats

Últimes notícies

Compartir: