Agraïment

Agraïment

Des del Col·lectiu Misteris d’Olesa volem agrair a totes les persones, entitats, institucions, mitjans de comunicació i comerços per fer possible que, any rere any, aquesta tradició es porti a terme a la nostra vila. La vostra col·laboració, participació, ajut, implicació, aportació i compromís són, enormement, importants per donar a conèixer aquest gran valor patrimonial que tenim a Olesa i de la que ens sentim molt orgullosos pel seu interès únic i diferent.

I, aprofitant aquest espai, volem agrair a aquest periòdic, 08640, per la difusió de les nostres activitats i, especialment, per la publicació, la passada edició, de l’entrevista a la guanyadora del concurs de projectes, Cèlia Sánchez.

Enguany, en la celebració del nostre 25è aniversari, hem programat moltes activitats que han tingut molt bona acollida i han augmentat, considerablement, les visites a les 11 imatges, tot seguint la Ruta dels Misteris.

Tot plegat ens dona forces per continuar endavant i seguir treballant per fer d’Olesa i la seva Setmana Santa un referent cultural, patrimonial i turístic. Moltíssimes gràcies a tots i a totes!

Col·lectiu Misteris d’Olesa

Compartir:

Mės notícies

Deixa el teu comentari

La teva adreça electrónica no será publicada. Els camps obligatoris estan marcats amb

Classificats

Últimes notícies

Compartir: