Tardor amb molta marxa!

Tardor amb molta marxa!

L’Associació de Voluntaris d’Olesa posa fil a l’agulla i comença amb molta canya després de l’estiu. Iniciem al local de l’AVO, (Parc Municipal), els tallers d’estimulació cognitiva (memòria) i entreteniment, amb les monitores habituals; txikung amb la Rosa Batista, teatre amb l’Oriol Garrido, Cinefòrums amb el Ramón Valls i Coral amb la Maria Egea. També com ja fa anys a l’escola Montserrat, a primers d’octubre començarà el Ball en línia amb l’Anna Blay.

Per altra banda, el Servei de controls de constants vitals als barris seguirà el següent cronograma: 14/9, a La Central; 20/9, a La Rambla; 26/9, al Poble Sec i el 30/9, a Sant Bernat.

Però si això sembla poc el més d’octubre encara vé més carregat d’actes i activitats: festivals a les residències, homenatges a les persones grans del poble, teatre a BCN, exposició de grans artistes, concurs de poesia, i el novembre si tot va com esperem, anirem al Circ du Soleil “Messi 10”. Us hi esperem, segur que trobaràs alguna activitat ideal per tu.

AVO

Compartir:

Mės notícies

Deixa el teu comentari

La teva adreça electrónica no será publicada. Els camps obligatoris estan marcats amb

Compartir: