Senyalitzacions

Senyalitzacions

Sembla que a Olesa ens agradin les senyalitzacions confuses o donades a reflexió. Darrere la remodelació de la Plaça de les Fonts, un cop enllestides les obres, la cosa ha quedat així… observem les fotografies.

El lloc destinat per a la càrrega i descàrrega de camions i furgonetes que abasteixen el comerç i locals d’oci del Casc Antic ha quedat reconvertit en zona de terrasses de bar!!  Que jo sàpiga era l’únic punt per aquesta tasca en aquesta zona. I si ens fixem amb detall a les senyals també hi diu: “Zona autoritzada per pàrquing discapacitats”. Molt bé, senyors! on aparcarem doncs? A sobre les taules del bar? A sobre d’aquestes torretes que ens han plantat al ben mig?; i els repartidors?, on coi pararan els camions i furgonetes?, o es que voleu que es prenguin una cervesa entre repartiments?….ay, no! que “si bebes no conduzcas!

Mare meva…. I la gent asseguda a les terrasses… tenen només 30 minuts per a prendre alguna cosa?, avisarem la grua quan passi l’hora?

Una mica de seny, si us plau. Volem zones clares i que ens deixin treballar i aparcar tranquils al Casc Antic. Després, si cal, ja farem la cervesa, un cop acabada la feina.

M.E.G.R.

Compartir:

Mės notícies

Deixa el teu comentari

La teva adreça electrónica no será publicada. Els camps obligatoris estan marcats amb

Classificats

Últimes notícies

Compartir: