Pol, nou campió

Pol, nou campió

El passat diumenge 26 de maig, La Garrotxa ha acollit el Campionat de Catalunya Individual de Curses per Muntanya a la cinquena edició de la “Cames de ferro”. Montse Picañol (CE Moianès Independent) i Pol Rodríguez (AE Matxacuca) han sigut els més ràpids i així, s’han proclamat campions de Catalunya de la modalitat. Un total de 42 quilòmetres i 2.900 metres de desnivell positiu organitzats pel Grup Excursionista Cultural i Alpinista de Sant Esteve d’en Bas han endinsat als corredores i corredors pels indrets més característics de la comarca.

És de destacar que tots els beneficis de la cursa s’han destinat a la Fundació A. Bosch per projectes d’investigació de càncer infantil a l’Hospital de la Vall d’Hebron.

A la categoria masculina, els corredors Abel Carretero  i Pol Rodríguez (del mateix equip) han protagonitzat una de les arribades més emocionants de la cursa, lluitant fins els últims metres per la primera posició. Després de que els corredors anessin junts tota la cursa, Pol Rodríguez ha aconseguit treure-li tres segons proclamant-se campió de Catalunya amb un temps de 4h 28′ 04”. Enhorabona!

 

Compartir:

Mės notícies

Deixa el teu comentari

La teva adreça electrónica no será publicada. Els camps obligatoris estan marcats amb

Classificats

Últimes notícies

Compartir: