Casi d’or

El Club Gimnàstica Olesa s’ha desplaçat de nou cap a Vic per a celebrar la darrera primera fase de la Copa Catalana de Gimnàstica, el passat cap de setmana del 16 i 17 de febrer. Degut a l’alt número de participants, aquest any, s’han repartit les fases de la Copa Catalana en quatre caps de setmana diferents. El CG Olesa ha estat representat en tres d’ells, només queda per celebrar-se el darrer, en el que participaran les gimnastes de les categories més altes de Copa Catalana: Via Olímpica.
El club olesà ha tornat cap a casa celebrant nous èxits. El cap de setmana va començar amb la competició de les gimnastes més petites, les CCEE A. L’equip de CCEE A petites (format per la Laura, la Lucía i la Sara) va aconseguir una fantàstica segona plaça, medalla que es sumà al podi individual de la Laura (3). Les seves dues companyes es van classificar també en posicions molt properes al podi, la Lucía va ser sisena i la Sara novena. En la categoria de CCEE A4G la Berta (15) i la Danae (27) van fer un gran paper, classificant-se en molt bona posició en una competició amb mig centenar de participants. La jornada de dissabte va acabar amb la competició de les gimnastes de CCEE C (petites i grans). De nou, el nom del club i del poble sonava a l’entrega de premis: l’Ariadna Vildoso va aconseguir una medalla de bronze a la classificació individual de CCEE C4G. A més, el club va quedar fantàsticament representat per quatre gimnastes més en aquesta categoria: a CCEE C4G Jana Martínez (22a) i a CCEE C4P Laia Sorli (59), Laia Molina (71) i Naia Camarero (100). Diumenge va ser el torn de les gimnastes de la categoria B. A escolars B 4 aparells el club va ser representat per la Naia Palomo (que va fer una gran competició però degut a una error en l’aparell de salt no va poder aconseguir una millor classificació individual). I finalment, la competició va acabar amb la participació a escolars B 3 aparells amb la Mirella Trillo (32).
L’equip tècnic destaca l’esforç d’aquestes gimnastes, que entrenant poques hores a la setmana surten a competir a nivell de tot Catalunya en categories, a vegades, amb més de cent gimnastes. Esperen poder seguir treballant conjuntament amb aquestes petites esportistes per a poder seguir millorant els resultats i, sobretot, gaudir plegades de la gimnàstica.