Accés a Ribes Blaves

Accés a Ribes Blaves

El passat diumenge 7 d’octubre es va realitzar una actuació emmarcada en el Projecte Fonts i Camins amb l’objectiu de fer millores en l’accessibilitat del corriol que puja a Ribes Blaves des del torrent dels Canyamassos, a tocar l’Escola Puigventós. En aquesta activitat hi van participar membres del Centre Muntanyenc i de Recerques d’Olesa, del grup Xino-xano, de l’UEC, l’ADF, del Cau i membres del departament de Medi Ambient de l’Ajuntament, a més dels interessats que han volgut destinar part del seu temps en aquesta iniciativa.

El projecte Fonts i Camins va néixer fa cinc anys impulsat pel departament de Medi natural conjuntament amb entitats de caire excursionista i ambiental del municipi amb l’objectiu de revaloritzar diferents espais de l’entorn natural d’Olesa.

En aquesta oportunitat, l’objectiu és recuperar el Camí de les Pujades, que surt de darrere de l’escola Puigventós i va fins a Ribes Blaves. L’objectiu és habilitar el camí, per tal que permeti l’accés fàcil a l’aflorament geològic únic de les Ribes Blaves. La propera actuació serà el proper 25 de novembre.

 

Compartir:

Mės notícies

Deixa el teu comentari

La teva adreça electrónica no será publicada. Els camps obligatoris estan marcats amb

Compartir: